Social return on investment

De Rijksoverheid heeft per 1 juli 2011 ‘Social Return On Investment’ als voorwaarde opgenomen bij inkoop en aanbestedingen boven de € 250.000,-. Een groot aantal gemeenten, provincies, woningbouwcorporaties en andere opdrachtgevers hanteren de SROI-voorwaarden al bij aanbestedingstrajecten vanaf € 50.000,-.

SROI houdt in dat u, om diensten te kunnen leveren aan de overheid, verplicht wordt om ten minste 5% van het aanbestede werk te laten verrichten door mensen met een zekere afstand tot de arbeidsmarkt. Of u besteedt verplicht een deel van de aanbestedingssom (5%) of loonsom (7%) elders in de gemeente of provincie door deze doelgroep binnen of buiten uw organisatie aan andere projecten te laten werken.

Het voldoen aan SROI-voorwaarden is vaak complex en kost veel tijd. Kleurrijk Talent biedt uw bedrijf projectcoördinatie en implementatie op alle facetten van ‘Social Return On Investment’ aan. Naast advies en ondersteuning op het gehele ‘Social Return’-traject is het mogelijk een specifieke dienst of een deeltraject aan ons uit te besteden, zoals het tijdelijk detacheren of vakspecifiek scholen van kandidaten.

Wilt u meer weten of heeft u specifieke wensen? Bel of mail naar: 085 – 40 00 505 / welkom@kleurrijk-talent.com

© Copyright – Kleurrijk Talent B.V. 2020 – Alle rechten voorbehouden.

Designed byPRED Design